Vegansk frokost og høstferie

Good dag alle sammen! Dagen i dag starter som resten av dagene så langt i ferien. Avslappet, og god tid til å lage en ordentlig frokost. Her hjemme i Porsgrunn får jeg litt mer tid til å lage egen juice og frokost uten å tenke på tid eller å rekke noe, og akkurat nå er det helt perfekt.

 

Når jeg åpnet opp verandaen for å slippe inn katten min i dag tidlig, merket jeg hvor varmt det var ute. Til å være i midten av oktober er det helt nydelig. Jeg har sittet litt ute på verandaen, og jeg har også gjort litt yoga mens sola har varmet. Gradestokken viser rundt 19 grader, og det føles som om denne evigvarende sommeren aldri skal ta slutt.  


Det første jeg fikk i meg i dag var 0,5 l med ren sellerijucie. Om du vil lese mer om helseeffektene anbefaler jeg deg å søke opp Anthony Williams! Han har også en egen instagram der han går under navnet @medicalmedium

 


Til frokost lagde jeg rista brødskiver med en halv acokado, og zatar. Denne zatar’en er såå god, og den smaker enda bedre på Libabrød. Men siden vi ikke hadde det hjemme, så ble det brødskiver.

Frokosten ble etterfulgt av en halv papaya

 

 

Til tross for det fine været i dag, så begynte det for noen dager siden å bli frost om nettene. Høsten har offisielt kommet over hele landet, og jeg gleder meg til trærne ordentlig begynner å skifte farge. Nabolaget vårt her har begynt å ta litt høstform allerede. Jeg prøver å holde meg selv tilbake fra å få julestemning, men det er litt vanskelig. Derfor prøver jeg å fokusere mer på høst og Halloween så lenge. 
 


Flyet mitt dro fra Trondheim torsdag forrige uke, og det er godt å ha litt mer enn en helg her hjemme med alle sammen. Katten min var så glad for å se meg at hun begynte å sikle, haha. Moren min har disket opp med to forskjellige kaker allerede. En Raw Sjokoladekake, og en Raw Ostekake. Begge var utrolig gode, og jeg regner med at det kommet til å bli lagd flere innen jeg drar mandag 15. Okotober.

 

Håper dere har en fin ferie om dere har det, hvis ikke håper jeg dere har en fin uke ellers.

– Mailen N 

 

 

4 kommentarer

Siste innlegg