Grønn morgenjuice UTEN juicemaskin

Goood dag alle sammen!

Min morgenrutine hver eneste morgen starter med at jeg lager en grønn juice før frokost. På den måten setter jeg i gang kroppen etter en natt med faste, gir kroppen fuktighet og masse vitaminer. Fordelen med å lage juice om morgenen er at du raskt tar opp næringen, og setter i gang fordøyelsen. Hvis du er redd for å miste fiber ved å skille ut fruktkjøtt osv, kan du bruke det som blir igjen til noe senere. Hvis ikke så får du også i deg mer fiber i løpet av dagen!

På grunn av alle de forskjellige ingrediensene hjelper det også å skille ut giftstoffer, hjelpe deg å få en glød i i ansiktet og finere hud, og ikke minst styrke immunforsvaret.


Mine ingredienser:

- 1 hel stangselleri bunt
- 1/4 grapefruit
- 1 eple 
- ca 4 cm ingefær 
- en neve mynte
-ca 5 cm eller mer Agurk 
- 1 sitron (hjelper å rense i fordøyelsen)

Jeg liker også å ta oppi:
- noen cm. gurkemeie
- en neve koriander (hjelper å skille ut giftstoffer)
- en neve grønnkål/spinatFremgangsmåte:

-Etter å ha tatt alle grønnsakene i en blender til de begynner å bli en blandet masse, tar jeg frem et gammelt kjøkkenhåndkle og en kjøkkenbolle(eller et litermål) som jeg ikke er så redd for at skal få farge på seg
-Legg alt oppi kjøkkenhåndle, og skvis ut og vri på den slik at all saften blir silt ut
- På denne måten blir det ikke noen klumper i juicen, og du kan helle det rett oppi et glass med en gang. 
- Du kan fullt mulig bruke det som blir igjen i kluten til noe annet, så om du vil kan du spare på det og søke opp oppskrifter, eller evt bruke det i smoothie.Her er resultatet! Det utgjør ca 5dl eller mer, det kommer helt an på hvor store grønnsakene/frukten er.

Dette gir meg en energiboost hver morgen, og det finnes mange forskjellige måter å gjøre det på. 

Pleier du å lage juice eller har lyst til å prøve, så legg gjerne igjen en kommentar!

14.08.2018

Hei og velkommen til min nye blogg!

 

@KaraMichelle on Unsplash

Mitt navn er Mailen Nordvåg, og dette året skal jeg flytte til et sted litt utenfor Trondheim. Jeg tenkte å ha en Q&A litt senere så jeg får fortalt litt mer om meg selv, så jeg skal holde det kort og enkelt nå.


Jeg har ventet litt med å opprette en blogg, men jeg gleder meg til å vise hva jeg har drevet med/hva jeg driver med for tiden! De siste årene etter videregående har jeg brukt på å bygge meg selv opp som person, og prøvd å funnet ut av hva som får meg til å føle meg som meg selv. Det jeg har funnet er mange fine og gode tips som jeg har tenkt å dele her med dere her så fort jeg får laget flere innlegg.  

 

Meg på Mallorca 2017

 

 

Vi sees snart! Legg gjerne igjen en kommentar :-)